Om oss

Utbildning sedan 2010

Vi har jobbat med att ta fram och utveckla utbildningar i mer än 10 år. Det är vår vision att kunna tillhandahålla professionella och beprövade utbildningar för så många som möjligt till ett bra pris. Med vår erfarenhet och insikt tar vi fram och köper in kurser som vi ser behövs på arbetsmarknaden. Vi vill att våra utbildningar och kurser skall vara lätta att följa med i samtidigt som de fyller alla kunskapskrav och behov. Ta steget till kompetensutveckling och ta del av vårt rika utbildningsutbud. Våra kursledare har upp till 30 års erfarenhet av att jobba med arbetsmiljö- och arbetssäkerhetsfrågor så vi är trygga med att kunna ge er en garanterat bra utbildning i de ämne som ni väljer. Specialiteten för oss är BAM- och BAS P/U kurser men vi erbjuder betydligt fler utbildningar än så, just nu har vi 400 digitala utbildningar som ni kan studera. Hos oss kan du gå en kurs i allt i från retorik till Adobe Illustrator, budget till ergonomi. Vi utvecklas ständigt och tar gärna emot feedback från våra kunder så att vi kan växa och bli bättre.


Kurser till alla

Utbildningarna vi tillhandahåller är lättillgängliga på så sätt att man kan ta del av dom nästan överallt. Allt som behövs är internet. Ingen behöver resa eller övernatta på annan ort utan man kan enkelt tillskansa sig kunskapen hemma eller på arbetet. Man kan till och med gå en kurs om man råkar vara på språng, till exempel när man åker tåg eller väntar på en flygplats.

Vi har flera kurser på engelska så att även de som inte är svenskspråkiga på arbetsplatsen ska kunna ta del av vår rika utbildningskatalog.

Vi vill att alla som studerar hos oss ska känna sig nöjda och tillfredsställda efter avslutad utbildning. Om man har några frågor eller synpunkter så finns vi här. Man kan kontakta oss via mail, telefon eller chat.

Välkommen

Vi är Branschutbildarna Sverige AB, ditt val när det kommer till kompetensutveckling. Hos oss kan du hitta utbildningar som passar dig och din verksamhet. En bra arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till minskad personalomsättning, färre sjukskrivningar, högre kvalitet och lägre kostnader. Kontakta oss idag!

Kontakt

Branschutbildarna Sverige AB
Box 59
792 21 Mora

Telefon: 070-675 88 01

E-post: kontakt@arbetsmiljökurser.se

Gå en beprövad kurs!