Andra utbildningar

400 kurser - något för alla

Vi har hela 400 kurser i arbetsrelaterade ämnen vilket är smått otroligt! Vissa är bara en halvtimme medan andra sträcker sig över en hel dag. Det är kurser för olika typer av arbetsplatser som vård, skola, bygg, media, affär med flera. De berör ämnen som kan vara mycket specifika och lär ut verktyg som Adobe Photoshop, Microsoft Office eller Google Classroom. Många kurser är mer allmänna och kan tillämpas på de flesta arbetsplatser. Det är till exempel nyttigt för alla att lära sig mer om stresshantering, LAS - lagen om anställningsskydd eller effektiv kommunikation.

Vad än ni kan behöva utbilda er i på er arbetsplats är vi säkra på att ni kan hitta ett bra alternativ hos oss. Man kan även köpa ett VIP-pass så man har tillgång till alla kurserna. Det är en bra affär om man vill gå flera eller längre kurser hos oss. Kontakta oss så berättar vi mer!

Bam utbildning

Investera i dig själv och din personal

Att ha en välutbildad personal gör er till ett konkurrenskraftigt företag. Vill man ligga i framkant är det viktigt med kompetensutveckling, att följa med i ny teknik och nya trender. Inriktar man sig på att utbilda personalen inom hälsa och välbefinnande så minskar man risken för sjukskrivningar och på så sätt även inkomstbortfall. Det är dyrt och ineffektivt med vikarier och ständiga nyanställningar. För allas skull är det bästa att ta väl hand om sin personal.

För dig själv är det såklart också bra med utbildningar. Du spetsar till ditt CV och höjer din attraktionskraft på arbetsmarknaden. Rätt utbildning kan leda till en löneförhöjning. Det är också roligt att gå en kurs och specialisera sig på ett område. För vissa ger det en nytändning när man får andra sätt att se och tänka på. Att lära sig ett nytt verktyg kan öppna upp en ny värld och roligare arbetsuppgifter. Tveka inte, investera i en utbildning idag!

Välkommen

Vi är Branschutbildarna Sverige AB, ditt val när det kommer till kompetensutveckling. Hos oss kan du hitta utbildningar som passar dig och din verksamhet. En bra arbetsmiljö gör arbetsplatsen mer attraktiv och bidrar till minskad personalomsättning, färre sjukskrivningar, högre kvalitet och lägre kostnader. Kontakta oss idag!

Kontakt

Branschutbildarna Sverige AB
Box 59
792 21 Mora

Telefon: 070-675 88 01

E-post: kontakt@arbetsmiljökurser.se

Hitta en kurs som passar dig!